Това сме ние

В Очна болница „Бургас” ще бъдете заобиколени от приятелски настроения екип от професионалисти. За Вашето здраве и комфорт ще се грижат: очни специалисти, медицински сестри и административен персонал. Запознайте с тях:

Очни специалисти

Те ще се вгледат и в най-малкия детайл, за да постигнат най-добрия резултат за Вашето зрение

Д-р Николай Иванов

Д-р Николай Иванов е един от топ хирурзите в България в сферата на офталмологията. Има богат опит в областта на лазерното лечение, рефрактивната и катаракталната хирургия.

Д-р Иванов е управителят на Очна болница „Бургас”. Завършва медицина в гр. София. Специализирал е очни болести в СБОБАЛ-Варна, в Universitats Augenklinik Bonn, гр. Бон, Германия и Мoorfield Eye Hospital, гр. Лондон, Англия. В практиката си има извършени многобройни лазерни процедури, над 10 000 операции на катаракта, както и множество рефрактивни операции с имплантиране на вътреочни лещи, роговичен Cross-Linking и др.

Той е преподавател в Медицинския колеж в гр. Бургас. Често е канен за лектор на офталомологични форуми в Бургас и в страната. Член е на Българския лекарски съюз, Асоциацията на катарактална и рефрактивна хирургия, Американската академия по офталмология, част е от Управитения съвет на Българското дружество по офталмология и член на Управителния съвет на Съюза на офталмолозите в България.

Д-р Таня Иванова

Д-р Таня Иванова е офталмолог, чиито интереси са насочени предимно към лазерно-рефрактивната хирургия, невроофталмологията, диагностиката и лечението на глаукома, както и детските очни болести.

Завършва медицина в МУ-София през 1995г. Специализира „Очни болести“ в МУ-Варна.

Член е на Български лекарски съюз, а също и на Националната глаукомна асоциация.

Д-р Ирина Попова

Д-р Ирина Попова съвместява най-добрите практики от руската и българската офталмологични школи. Завършва медицина в Московски медицински институт „И.М.Сеченова“ през 1981г. и специализира „Очни болести“ отново в Москва.

Като очен лекар в България работи от 1991г.

Дългогодишният й опит и интереси са насочени към катаракната и рефрактивната хирургии.

Д-р Милен Георгиев

Д-р Милен Георгиев е специалист по очни болести, чиито интереси са насочени към диагностиката и лечението на глаукома, лазерно-рефрактивната хирургия, а също и лазер терапията при диабетна ретинопатия, след ретинални съдови оклузии и периферни ретинални дегенерации.

Член е на Български лекарски съюз и Съюза на офталмолозите в България.

Технически асистенти

Те работят в екип с офталмолозите и следят за техническите аспекти от процеса

Д-р Константина Кънчева

технически асистент

Д-р Владимир Балимезов

технически асистент

Д-р Гергана Миланова

технически асистент

Медицински сестри

Те също ще са с Вас преди и по време на лазерната корекция

Пролетина Кехайова

медицинска сестра

Магдалена Аспарухова

медицинска сестра